Opret en prøve - sådan gør du

Før du kan oprette en prøve, så skal du oprettes som bruger.

Når du er oprettet får du adgang til at oprette en prøve.
BEMÆRK: Hvis du skal tilmeldes en prøve du skal til, så skal du ikke selv oprette en ny prøve, men helt enkelt bare tilmelde dig den prøve du skal til ..... når du er oprettet som bruger og er logget på, så kan du finde alle de eksisterende prøver under menupunktet "ELEV".


Du skal udfylde felterne under "Opret prøve", hvorefter din prøve vil være synlig for censorer og elever til prøven.

Herefter kan elever tilmelde sig din prøve ved, at tilmelde sig din prøve, og udfylde alle de felter der skal udfyldes, for at der efterfølgende kan udstedes certifikat til deltagerne.

Når en censor har søgt om, at blive censor på din prøve vil denne censor blive "tildelt din prøve", såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Bemærk at prøveoprettere og censorer ikke indbyrdes må aftale, at en censor tager prøverne, ligesom censorer ikke må oprette prøver på vejne af andre eller sig selv.
Censor kan herefter se deltagerne, der har tilmeldt sig til den prøve du oprettede.
Når prøven er slut vil censor markere alle de elever der bestod, hvorefter DYU udsteder og fremsender "beviser" til de beståede deltagere. Når censor har angivet hvem der bestod, så kan hver person der bestod downloade dokumentation for bestået prøve.

Bemærk at vi med post fremsender:
"Speedbådsprøver", "Prøvebevis - duelighed" og "Vandscooterprøve"
"Duelighed teoretisk" alene og "Duelighed praktisk" alene udløser ikke hver især noget endeligt fysisk kort!
Ved disse 2 prøvetyper fremsender vi først et fysisk bevis når begge dele er bestået samlet set. (Bestået Speedbådsprøve gælder iøvrigt som "Duelighed praktisk" således at har man bestået Speedbådsprøve og består "Duelighed teoretisk", så udløser det et kort for "Prøvebevis duelighed" (Husk at gøre censor opmærksom på hvad der tidligere er bestået af prøver)

Derudover fremsender vi "Diplom for bestået prøve" for Yachtskipper 1 og 3 ved bestået prøve